Lang remspoor bij verkeersongeval in Bennebroek

 

Bennebroek – Op de Bennebroekerlaan, bij de kruising met de Rijksstraatweg zijn maandagavond om even voor negen uur twee auto’s op elkaar geknalt. Vermoedelijk wilde de rode auto stoppen voor het rode licht, terwijl de zilveren auto nog even wat gas bijgaf om door het oranje licht te kunnen. De bestuurder van de zilveren auto moest hierdoor hard op de rem trappen maar kon een botsing niet meer voorkomen.

Omdat er mogelijk sprake zou zijn van beknelling werd er naast een ambulance en politie ook de brandweer opgeroepen om de bestuurder op een veilige manier uit de auto te halen. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek er niemand meer in de auto te zitten. Een persoon is door het ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis voor verdere controle.

De brandweer heeft beide voertuigen veiliggesteld en de lekkende olie opgeruimd. Een bergingsauto heeft later op de avond beide voertuigen weggesleept.