Motorrijder gaat onderuit op Zeeweg richting Zandvoort

 

Overveen – Een motorrijder is dinsdagavond met zijn motor ten val gekomen op de Zeeweg. De bestuurder reed rond half negen in de richting van Zandvoort en kwam net even voorbij een bocht in de berm terecht. De motorrijder verklaarde in zijn spiegel een auto gezien te hebben, en wilde daarvoor uitwijken om een botsing te voorkomen.

Door het uitwijken kwam de motorrijder in de berm terecht en bij het corrigeren ging het fout. De bestuurder kwam ten val en schoof nog enkele meters met zijn motor over het wegdek waarna de motor vervolgens in rechter berm tot stilstand kwam.

Een ambulance en enkele politiewagens kwamen ter plekke om de gewonde motorrijder eerste hulp te verlenen. Gelukkig raakte de motorrijder niet zwaar gewond en kon na een controle in de ambulance de schade aan zijn motor bekijken.

De motorrijder is even later door zijn ouders, welke erg geschrokken waren van het ongeval, opgehaald. De motor is later op de avond door een bergingsbedrijf opgehaald.