Wielrenner klapt tegen auto aan in Bloemendaal

 

Bloemendaal – Een wielrenner is maandagavond rond kwart voor acht gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. De man fietste op dat moment over de Mollaan in de richting van de Brederodelaan. Bij de kruising met de Koepellaan ging het mis. Een auto kwam vanuit de Koepellaan en zag daarbij de racefietser over het hoofd.

De auto wilde vervolgens linksaf de Mollaan oprijden maar op het moment dat de auto het fietspad passeerde knalde de racefietser tegen de zijkant van de auto aan. De man raakte hierbij flink gewond en een zijruitje van de auto sneuvelde ook.

Een ambulance en motorambulance kwamen naast diverse politiewagens ter plekke om de man aan zijn verwondingen te verzorgen. De man is even later per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere zorg.

De racefiets van het slachtoffer is door een politiebusje opgehaald en meegenomen naar het politiebureau.