17-jarig meisje overleden door mui in zee, strand Zandvoort

 

Zandvoort – Een 17-jarige meisje uit Duitsland is vrijdagavond overleden, nadat zij in de zee bij Zandvoort door sterke stroming in de problemen was geraakt. Het meisje werd door omstanders uit het water gehaald en is met behulp van medewerkers van de Reddingsbrigade gereanimeerd. Het meisje is daarna met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, onder begeleiding van politiemotoren. Daar is zij helaas overleden.

Zwemmers in moeilijkheden door sterke onderstroom
ZANDVOORT, 23 juli – Vrijdagmiddag omstreeks 13.15 uur werd melding gemaakt van vier in moeilijkheden geraakte zwemmers in zee. Het viertal was door de sterke onderstroom(mui) in de problemen geraakt.
Zij werden door de reddingsbrigade uit het water gehaald. Twee slachtoffers zijn met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Één van hen werd gereanimeerd. De overige twee zijn opgevangen
door hulpverleners. De traumahelikopter en politiehelikopter zijn ter plaatse geweest.