Auto raakt op z’n kant bij verkeersongeval in Heemstede

 

Heemstede – Een vrouw is donderdagmiddag rond vier uur met haar auto gecrasht. De vrouw reed vanaf de Herenweg de Kerklaan op maar nam daarbij vermoedelijk een iets te ruime bocht. Met een harde klap knalde ze tegen een lantaarnpaal aan en kwam vervolgens met de auto op de zijkant tot stilstand. Omstanders hebben direct de hulpdiensten gewaarschuwd en wilden de auto weer recht op zijn wielen zetten.

Een – toevallig passerende- arts kon dit gelukkig voorkomen waardoor de vrouw geen erger letsel zou oplopen. De arts verleende de gewonde vrouw vervolgens eerste hulp in afwachting tot de hulpdiensten aankwamen.

Brandweerlieden hebben de auto veilig gesteld en vervolgens het slachtoffster op een veilige manier uit de auto gehaald in samenwerking met het ambulancepersoneel. De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De beschadigde auto is niet veel later door een bergingsauto opgehaald en nadat de weg weer was schoongemaakt kon de weg weer worden vrijgegeven voor het verkeer.