Automobilist ramt hekwerk op Elswoutlaan in Overveen

 

Overveen – Een 89-jarige vrouw is vrijdagochtend licht gewond geraakt op de Elswoutlaan. De vrouw had rond half twaalf verse eitjes gekocht bij een woning en wilde weer terug richting huis rijden. Bij het uitrijden van de oprit zag de vrouw een aankomende vrachtwagen over het hoofd, met als gevolg een flinke botsing tussen de vrachtwagen en de auto van de vrouw.

Door de klap schoot de auto enkele meters vooruit en schoot tussen twee bomen door tegen een hekwerk aan. De auto raakte zwaar beschadigd, maar gelukkig liep de oudere dame geen ernstige verwondingen op. De vrouw is door het ambulancepersoneel in de ambulance gecontroleerd en voor verdere controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De gealarmeerde brandweer hoefde niet meer in actie te komen en konden snel weer omkeren om hun weg te vervolgen. De politie heeft het wegdek weer schoongemaakt, waarna het verkeer evenlater weer via de weg verder kon rijden. Tijdens het ongeval kon het overige verkeer langzaam via het fietspad het ongeval passeren.