Connexxionbus ramt personenauto bij Buitenrustbrug

 

Haarlem – Een Connexxionbus is donderdagmiddag in botsing gekomen met een personenauto. Op het moment dat de bus vanaf de Rustenburgerlaan linksaf naar de Buitenrustbrug wilde rijden ging het mis. Vanaf de Buitenrustbrug kwam op dat zelfde moment een auto aangereden en werd door de bus geraakt. De auto is vervolgens met een flinke slinger tot stilstand gekomen.

Zowel de bus als de auto liepen door het ongeval flinke schade op. Passagiers in de bus en de bestuurders van de betrokken voertuigen raakten gelukkig niet gewond, echter zat de schrik er wel goed in.

Een andere bus heeft de passagiers later opgehaald en de route van de bus vervolgt. De politie heeft het verkeer tijdelijk via de andere rijbaan omgeleid.

Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.