Feest in Haarlem na overwinning tegen Brazilie wk voetbal

 

Haarlem – Zoals ook bij de afgelopen voetbalwedstrijden was het vandaag weer een groot feest in het centrum van Haarlem na de overwinning tegen Brazilië. Al hoe wel het in het begin even erop leek dat Nederland tegen een zeer sterkte tegenstander stond, kwam daar in de tweede helft verandering in. Na afloop van de wedstrijd waarbij Nederland met 2-1 won werd het feest dan ook groots gevierd in Haarlem.

Op de Grote Markt verschenen na verloop van tijd enkele voetballen en werden door de voetbalfans alle kanten opgeschoten. Mensen op terassjes moesten er soms voor opzij duiken om niet geraakt te worden door een voetbal.

De politie heeft tijdens het feest een oogje in het zeil gehouden maar hoefde op enkele kleine overtredingen na niet in actie te komen.