Hevige brand verwoest bovenverdieping van woning aan Peperstraat

 

Haarlem – De hulpdiensten zijn woensdagavond gealarmeerd om naar een brand in een woning aan de Peperstraat te gaan. Bij aankomst waren de vlammen in de woning al vanaf buiten zichtbaar. De brandweer is direct begonnen met blussen, gelukkig waren er op dat moment geen personen meer aanwezig in de woning.

De brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle. De woning heeft door de brand aanzienlijke schade opgelopen.

Politieagenten hebben de straat tijdelijk afgezet om nieuwsgierige buurtbewoners op afstand te houden. Een ambulance stond tijdens de brand stand-by, maar hoefde gelukkig niet in actie te komen. Niemand raakte gewond.

Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend, echter gingen er in de buurt enkele geruchten rond dat de vriend van de bewoonster de brand mogelijk heeft aangestoken. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van de brand.