Persoon valt van trap in Haarlem Centrum; traumahelikopter landt op Grote Markt

 

Haarlem – Hulpdiensten zijn donderdagochtend massaal uitgerukt naar het centrum van Haarlem waar een vrouw ernstig gewond was geraakt. De buurvrouw ontdekte bij het uitlaten van de hond dat de vrouw van een trap was gevallen en op straat lag. Gezien de ernst van de verwondingen werd ook een traumahelikopter opgeroepen.

De hulpverleners, welke snel ter plekke waren in de Morinnesteeg, hebben de gewonde vrouw eerste hulp verleend. Ondertussen werd door andere agenten en enkele stadswachten de Grote Markt vrijgemaakt om de traumahelikopter veilig te kunnen laten landen. De arts is vervolgens met een politiebusje naar de Morinnesteeg gebracht.

De gewonde vrouw is uiteindelijk per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Over de toestand van de vrouw is op dit moment nog niks bekend.