Zwemmers in zee opnieuw in de problemen op strand Zandvoort

 

Zandvoort – Op het strand van Zandvoort zijn woensdag aan het einde van de middag opnieuw twee zwemmers in de problemen geraakt. Om even voor half vijf kwam de melding bij de hulpdiensten binnen en rukte direct met groot materiaal uit, waaronder een traumahelikopter. De zwemmers bevonden zich op dat moment ter hoogte van strandtent Mirage.

De hulpdiensten waren snel aanwezig en verleende eerste hulp aan de twee gewonden. De slachtoffers zijn later per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, de gealarmeerde traumahelikopter hoefde niet meer ter plaatse te komen.

Een kleine week geleden raakte op exacte hetzelfde stuk strand ook al 4 Duitse zwemmers in de moeilijkheden, hierbij overleed later in de avond een 17-jarig meisje in het ziekenhuis.