Auto beland in sloot bij ongeval op Camera Obscuraweg in Haarlemse Waarderpolder

 

Haarlem – Op de Camera Obscuraweg in de Waarderpolder is vrijdag aan het begin van de avond een automobilist met zijn auto in de sloot beland. De automobilist reed over het viaduct richting de Waarderpolder, maar op een gegeven moment ging het mis. Door een nog onbekende oorzaak kwam de bestuurder in de slip, ramde een auto voor hem en reed vervolgens door de berm de sloot in.

De hulpdiensten kwamen met diverse voertuigen ter plaatse om hulp te verlenenen bij het ongeval. De bestuurder, een oudere man, kon zelfstandig het voertuig verlaten en is na een controle door het ambulancepersoneel met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere controle.

De brandweer heeft auto met sjorbanden stevig vastgezet zodat de auto niet verder de sloot in kon glijden.

Ten tijde van het ongeval stond het verkeer op het viaduct enige tijd vast. De politie heeft het verkeer omgeleidt en het wegdek weer schoongemaakt. Een bergingsauto heeft de beschadigde auto’s later op de avond opgehaald.