Brandweerauto komt tijdens spoedrit in botsing met personenauto in Hoofddorp

 

Hoofddorp – Een brandweerauto is in de nacht van zaterdag op zondag in botsing gekomen met een personenauto. De brandweerauto was op dat moment met zwaailichten en sirenes opweg naar een automatische brandmelding in een hotel. Op de Kruisweg N201 ter hoogte van de Rijnlanderweg ging het helemaal mis.

De brandweerwagen kwam met een personenauto in botsing. Beide voertuigen raakten door de aanrijding flink beschadigd. De bestuurder van de personenauto raakte bij het ongeval licht gewond en is door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht.

De verkeersongevallendienst van de politie heeft een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld naar het ongeval. De N201, richting de A4, is enkele uren afgesloten geweest door het ongeval.