Politie tast nog in het duister bij misdrijf met veel bloed, man ernstig gewond Vijfhuizen

 

Vijfhuizen – Een man is zaterdagavond zwaar gewond geraakt op de Spaarnwouderweg in Vijfhuizen. Aan het begin van de avond trof de politie de man aan op de Spaarnwouderweg. De man had een flinke hoofdwond en zat vol onder het bloed. De man werd aangetroffen ter hoogte van de Remweg, de bloedsporen lagen er echter al vanaf de Zwanenburgerdijk.

Hoe de man nog zo’n 700 meter verder terecht is gekomen is tot op heden nog niet duidelijk.

De man is door ambulancepersoneel aan zijn verwondingen behandelt. De man was op dat moment nog niet in staat om te zeggen wat hem was overkomen. De man is evenlater met ernstige hoofdverwondingen overgebracht naar het VU ziekenhuis. Een politieagent is tevens mee gegaan om de man te verhoren zodra dat mogelijk is.

De politie is, omdat men uitgaat van een ernstig misdrijf, direct een uitgebreid onderzoek gestart op het plaats delict. Duikers van de brandweer hebben de sloot naast de weg op diverse plekken doorzocht op voorwerpen, zoals een mogelijke fiets van het slachtoffer of een voorwerp waarmee de man mishandeld kan zijn. Hierbij zijn geen resultaten gevonden.

De Forensische opsporing is ter plaatse gekomen en heeft van de sporen op het wegdek, met name de vele bloedvlekken foto’s genomen.