Scooterrijder komt hard ten val bij inhaal-manoeuvre in Waarderpolder

 

Haarlem – Een scooterrijder is dinsdag aan het einde van de middag hard ten val gekomen toen hij via de fly-over bij de A200 de Waarderpolder inreed. Bij het stoplicht wilde de jongen een andere scooterrijdster inhalen, echter ging dat niet helemaal goed. De scooterrijder raakte bij de inhaalpoging de andere scooter en kwam met een flinke klap op het wegdek terrecht.

Door de snelheid van de scooterrijder schoof de jongeman nog enkele meters met zijn scooter door.

Een politiewagen en een ambulance kwamen met spoed naar de ongevalslocatie om eerste hulp te verlenen. De gewonde jongen is door het ambulancepersoneel aan zijn verwondingen behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis. De jongen hield er flinke knieverwondingen aan over.

Het meisje op de andere scooter raakte niet gewond en kwam er met de schrik van af. De politie heeft het verkeer richting de Ikea omgeleid en geholpen met de afhandeling van het ongeval.

Om even over zes uur kon de weg weer worden vrijgegeven voor het verkeer.