Wethouder Schep geeft startsein Carwash TeamAlert

 

Bloemendaal aan Zee – Zondag heeft wethouder Annemieke Schep het officiële startsein voor een carwash-actie van TeamAlert gegeven, de verkeersveiligheidsorganisatie voor en door jongeren. Met deze verfrissende actie wil TeamAlert jonge bestuurders erop wijzen altijd fris in de auto te stappen, ook na een dagje feesten op het strand. De Reddingsbrigade Bloemendaal en Politie Kennemerland ondersteunen de actie.

Het TeamAlert Carwashteam stond op de parkeerplaats bij het strand van Bloemendaal klaar om jonge automobilisten en hun auto een gratis opfrisbeurt te geven. De boodschap is hierbij kort, maar krachtig: TeamAlert zorgt voor een frisse auto, maar jij zorgt ervoor dat je zelf fris blijft.

De auto wordt gewassen en de bestuurder krijgt frisse gadgets, zoals bijvoorbeeld een flesje water of een bon om een frisdrankje te halen bij Beachclub Bloomingdale. Als ‘special guest’ krijgt ook de auto van DJ Quintin een (opfris)beurt, wethouder Schep van Bloemendaal wast samen met de mensen van TeamAlert zijn auto.