Automobilist knalt met flinke snelheid tegen lantaarnpaal aan Zijlweg Haarlem

 

Haarlem – Een automobilist is donderdagavond met een flinke snelheid tegen een lantaarnpaal aangeknald. De man reed over de Zijlweg richting de Westelijke Randweg, toen het ter hoogte van de Spoorwegstraat mis ging. Door nog onbekende oorzaak reed de man met een flinke snelheid tegen een lantaarnpaal aan en raakte daarbij ook een parkeermeter.

Door de hoge snelheid, en vermoedelijk doordat de man geen gordel droeg, knalde hij met zijn hoofd tegen het voorruit aan. Ambulancepersoneel heeft de man met behulp van brandweerlieden uit de auto gehaald en op de brancard gelegd. De man is vervolgens per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De brandweerlieden hebben de auto in een parkeervak geduwd en de rommel op straat aan de kant geveegd. Een bergingsauto heeft de auto later op de avond opgehaald.