Man gewond bij schietpartij in Heemstede

 

Heemstede – Bij een schietpartij op de Prins Mauritslaan in Heemstede is zaterdagmiddag een nog onbekende man ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer werd vermoedelijk vanuit een auto beschoten. Het slachtoffer werd na de schietpartij nog enkele honderden meters meegesleurd door de auto.

Politieagenten en verschillende ambulances rukten massaal uit naar Heemstede om het slachtoffer te helpen en de daders te vinden. Het slachtoffer is na behandeling door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is direct een uitgebreid sporenonderzoek gestart.

De toedracht van het schietincident is nog niet bekend, echter gingen er in de buurt geruchten rond dat het slachtoffer in het criminele circuit zou zitten.

De daders zijn voor zo ver bekend nog niet gepakt.