Ouder echtpaar knalt met auto tegen verkeerspaal en lantaarnpaal aan

 

Haarlem – Op De Ruijterplein is zaterdagmiddag auto met een flinke snelheid tegen een lantaarnpaal tot stilstand gekomen. De oudere man reed De Ruijterplein af richting de Westelijke Randweg, echter ging dat niet geheel goed. Vermoedelijk nam de man een te ruime bocht en knalde vervolgens tegen een verkeerspaaltje aan op een vluchtheuvel. Het paaltje kwam onder de auto te zitten en werd enkele meters meegesleurd.

De auto kwam uiteindelijk met een flinke klap tegen een lantaarnpaal tot stilstand. De twee inzittenden, een ouder echtpaar, kwamen er ondanks de flinke klap er goed vanaf. De twee zijn door het ambulancepersoneel nagekeken en met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Een bergingsauto heeft de auto later op de middag opgehaald.