Politiewagen betrokken bij flinke aanrijding in Hoofddorp

 

Hoofddorp – Een politieauto van de regio Kennemerland is vrijdagavond in botsing gekomen met een personenauto. Rond tien uur reden de twee wagens over de Kruisweg N201 toen het ter hoogte van de Drie Merenweg helemaal mis ging. Door nog onbekende oorzaak kwamen de politiewagen de personenauto met elkaar in botsing. Beide inzittenden raakten gewond en beide voertuigen raakte zwaar beschadigd.

Hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam, rukten massaal uit om hulp te verlenen. De bestuurder van de personenauto is door de brandweer uit zijn auto geknipt. Beide slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

De verkeersongevalldienst van de politie Amsterdam-Amstelland heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het ongeval. Het is op dit moment nog niet bekend of de politieauto onderweg was naar een spoedmelding.