Burgemeesters blussen brandende auto

 

Heemstede – Diverse burgemeesters uit de regio hebben zaterdagmiddag na de 40ste editie van de regionale brandweerwedstrijden in Heemstede een brandende auto geblust. Vanaf ’s ochtends vroeg waren de echte brandweerlieden al bezig met de oefeningen.

In een garage aan de patrijzenlaan was brand ontstaan, en bij een bedrijf aan de Nijverheidsweg was een joyrider met een auto gecrasht. Nadat deze twee oefeningen door alle deelneemende ploegen uit de regio waren afgerond was het tijd voor de burgemeesters.

Op het terrein van de brandweer Heemstede werd een auto in de brand gestoken. De burgemeesters, welke zich daarvoor in heuze brandweerpakken hadden gehezen, kwamen met toeters en bellen in een brandweerauto aanrijden om de brand te blussen.

De autobrand was snel geblust door de fanatieke nieuwe brandweermannen. Na afloop gingen de burgemeesters met z’n alle in het brandweerpak nog even op de foto.