Veegwagen rijdt over been van wegwerker tijdens wegwerkzaamheden in Driehuis

 

Driehuis – Een wegwerker is woensdagavond tijdens wegwerkzaamheden ernstig gewond geraakt aan zijn been. Om even over half acht zat het slchtoffer op zijn knieen op het wegdek en was bezig met het aanleggen van een vluchtheuvel op de Waterloolaan. Op dat zelfde moment wilde de bestuurder van een grote veegwagen zand van het wegdek halen en reed daarbij achteruit.

De bestuurder van de veegwagen zag de wegwerker echter over het hoofd en reed met zijn wagen over het been van het slachtoffer heen. Hulpdiensten werden direct gealarmeerd en kwamen ter plaatse om het slachtoffer eerste hulp te verlenen.

Het slachtoffer is na enige tijd met beenletsel overgebacht naar het ziekenhuis. Over de toestand van de man is op dit moment nog niks bekend.