Buurman betrapt inbrekers tijdens inbraak in bedrijfspand Waarderpolder

 

Haarlem – De politie heeft deze avond een inbreker van het dak gehaald bij een bedrijfspand aan de Nijverheidsweg in de Waarderpolder. De inbrekers was gesnapt door de buurman die direct de politie alarmeerde nadat de inbreker over het hek klom. Na enige tijd zoeken door diverse politieagenten werd de inbreker op het dak van het pand aangetroffen.

Met behulp van een ladderwagen van de brandweer is de inbreker onder begeleiding van twee politieagenten geboeid naar beneden gebracht. Een politiebusje stond klaar om de inbreker over te brengen naar het politiebureau.

De politie heeft met een politiehond nog gezocht naar het inbrekersgereedschap wat de inbreker bij zich had, echter werd dit nergens meer aangetroffen. De brommer van de inbreker is later op de avond door de politie opgehaald.