Motorrijder gewond na botsing op Leidsevaartweg in Heemstede

 

Heemstede – Een motorrijder is woensdagochtend gewond geraakt bij een verkeersongeval in Heemstede. Op de kruising nabij het het treinstation Heemstede-Aerdenhout wilde de motorrijder rond half negen vanaf de Zandvoortselaan de Leidsevaartweg richting Haarlem oprijden, maar kwam echter in botsing met een automobilist. De motorrijder kwam hierdoor ten val en raakte gewond.

Ambulancepersoneel hebben de gewonde bestuurder aan zijn verwondingen behandeld waarna deze per ambulance naar het ziekenhuis is overgebracht voor verdere zorg. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is een sporenonderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval.

De Leidsevaartweg tussen Haarlem en Heemstede is door het ongeval enige tijd afgesloten geweest. Rond tien uur kon de weg weer worden vrijgegeven voor het verkeer.