Postcodeloterij-truck in Haarlem voor opnames nieuwe reclamespot

 

Haarlem – “Winnen doe je bij… de Postcodeloterij!”. Zo klonk het donderdagavond tientallen keren in de Julianastraat in Haarlem waar opnames voor een nieuwe reclamecampagne bezig waren. Al vanaf het einde van de middag was men druk in de weer om de opstelling voor de opnames gereed te maken. Aan het begin van de avond stonden tientallen mensen voor de Postcodeloterij-truck om te repeteren voor de opnames.

In de bomen rondom de opnames werd kerstverlichting opgehangen en diverse huizen werden ook voorzien van lichtjes. Na tientallen keren geoefend te hebben in de kou waren alle figuranten op elkaar ingespeeld en konden de echte opnames gestart worden. Aan het einde van de avond waren de opnames klaar en kon de boel weer worden afgebroken.

De opnames zullen vanaf volgende week op tv worden uitgezonden.