Eigenaar coffeeshop thuis overvallen in woning IJmuiden

 

IJmuiden – De eigenaar van een coffeeshop in IJmuiden is zondag aan het begin van de middag in zijn woning aan de Snelliusstraat overvallen. Na aanbellen bedreigden twee gewapende mannen het slachtoffer en drongen de woning binnen. Na enige tijd verlieten zij de woning en gingen weg in onbekende richting. Het ongeveer 20-jarige duo maakte een niet nader te noemen geldbedrag buit.

Nadat de overvallers waren vertrokken zag het slachtoffer kans om via zijn buren de politie te alarmeren. Daarop is een uitgebreid onderzoek gestart en heeft de politie bij de zoektocht naar de daders onder meer gebruik gemaakt van een politiehelikopter.

De Technische Recherche is na de overval een sporenonderzoek gestart in de woning om eventuele sporen van de daders veilig te stellen.