Scootmobiel in de fik in flat aan Lorentzstraat Zandvoort

 

Zandvoort – De hulpdiensten zijn in de nacht van zaterdag op zondag groots uitgerukt naar de Lorentzstraat in Zandvoort. Om even voor half een kwam er op de meldkamer de melding binnen dat er brand zou woeden in de flat. Binnen enkele minuten waren diverse brandweerwagens, politieauto’s en ambulances met spoed onderweg naar de Lorentzstraat.

Bij aankomst bleek de brand in de hal te woeden waar een scootmobiel in de fik was gevlogen. Brandweermannen hebben de scootmobiel geblust en naar buiten gesleept. Door de brand was een flinke rookontwikkeling ontstaan. Gelukkig konden de bewoners in hun woning blijven en hoefden niet geƫvacueerd te worden.

Bij de brand zijn geen personen gewond geraakt, wel zijn enkele personen door de ambulancebroeders nagekeken op rookinhalatie. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.