Bestuurder raakt onwel en maakt halve draai op Zeeweg in Overveen

 

Overveen – Bij een verkeersongeval op de Zeeweg in Overveen is woensdagmiddag een 80-jarige man gewond geraakt. De automobilist reed vanuit Zandvoort en raakte aan het einde van de Zeeweg onwel. De auto schoot vervolgens de berm en maakte via het fietspad een halve draai.

De auto kwam via de bosjes tegen een boom tot stilstand. Omdat het slachtoffer mogelijk bekneld zat werden naast twee ambulances en de politie ook de brandweer opgeroepen om naar de ongevalslocatie te gaan.

De man is met behulp van brandweerlieden en ambulancebroeders uit zijn auto gehaald en op een brancard gelegd. Het slachtoffer is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

De Zeeweg richting Zandvoort was door het ongeval enige tijd afgesloten, hierdoor moest het verkeer via de Zandvoortselaan omrijden om Zandvoort in te kunnen komen. Een bergingsauto heeft de auto later op de middag weggesleept.