Drie personen gewond bij steekpartij in Cremerstraat; politie rijdt fietser aan

 

Haarlem – In de Cremerstraat zijn zaterdagavond drie personen bij een steekpartij gewond geraakt. Bij de uit de hand gelopen burenruzie is door de politie één vrouw aangehouden. Ambulances en vele politiewagens werden rond kwart over negen opgeroepen om met spoed naar de Cremerstraat te gaan waar het incident zich afspeelde.

Het gealarmeerde Mobiel Medisch Team hoefde uiteindelijk niet ter plaatse te komen. De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere zorg.

Een politiewagen welke met spoed onderweg was naar de steekpartij is op de Prins Bernhardlaan, ter hoogte van de Leonard Springerlaan, tegen een fietser aangereden. De fietser raakte gelukkig niet ernstig gewond maar is toch ter controle naar het ziekenhuis overgebracht.

Omdat er een politiewagen bij het ongeval betrokken was heeft de Verkeers Ongevallen Analyse een uitgebreid sporenonderzoek ingesteld. Volgens onbevestigde bronnen had de fietser op het moment van de aanrijding geen licht aan.