Glazen toegangsdeur vernield tijdens inbraak bij juwelier Swarovski

 

Haarlem – De politie kreeg zondagochtend even na 05.00 uur een melding binnen dat er zou zijn ingebroken bij een juwelierswinkel aan de Grote Houtstraat. Op de locatie bleek de glazen toegangsdeur compleet te zijn vernield. Tevens waren er twee vitrines in de winkel gesneuveld. Wat er is buitgemaakt is niet bekend. In de omgeving werden geen mogelijke verdachten aangetroffen.

De politie is een onderzoek gestart en komt daarom graag in contact met getuigen die wellicht informatie hebben die waardevol kan zijn bij het oplossen van deze inbraak. Heeft u iets gezien rond het tijdstip van de inbraak, vlak daarna, of heeft u mogelijk mensen eerder bij de winkel rond zien hangen? Neem dan contact op met de recherche in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.