Scooterrijdster gewond na aanrijding met auto op Gasthuissingel

 

Haarlem – Een vrouw van rond de 20 jaar is maandagavond op de Gasthuissingel gewond geraakt bij een aanrijding. De vrouw kwam rond zeven uur vanaf het Houtplein en wilde de Grote Houtstraat inrijden, echter ging het ter hoogte van de kruising met de Gasthuissingel mis. Een automobilist zag de scooterrijder over het hoofd, met als gevolg een aanrijding.

De scooterrijder kwam met een flinke klap ten val en is door het ambulancepersoneel verzorgd aan haar verwondingen. Terwijl politieagenten bezig waren met het opnemen van getuigenverklaringen deed een toevallig passerende beveiliger een poging om het overige verkeer in goede banen te leiden.

Het slachtoffer is later per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg. De Verkeers Ongevallen Analyse(VOA) is een uitgebreid onderzoek gestart naar de exacte toedracht van het ongeval.