Uitwijkmaneuvre voor auto leidt tot botsing met andere auto in Brusselstraat Haarlem

 

Haarlem – In de Brusselstraat zijn dinsdag aan het einde van de middag twee auto’s tegen elkaar geknald nadat één van de auto’s moest uitwijken voor een andere auto. Een onbekend gebleven automobilist kwam met een hoge snelheid van een parkeerterrein af. Om een aanrijding te voorkomen moest een andere automobilist hiervoor uitwijken.

Op precies datzelfde moment kwam er nog een andere auto de bocht om vanuit de Namenstraat. De bestuurster van deze auto zag tijdens het nemen van de bocht de uitwijkende auto op haar af komen met als gevolg een flinke botsing.

De auto welke op dat moment vanaf het parkeerterrein kwam ging er snel vandoor. Een ambulance kwam ter plekke om de inzittenden van de auto’s na te kijken, gelukkig raakte er niemand gewond en kon de ambulance zonder slachtoffers weer vertrekken.

Een motoragent heeft geholpen bij de afhandeling van het ongeval, de flink beschadigde auto is aan het begin van de avond door een bergingsauto opgehaald.