Wethouder Rob van Doorn opent foto-expositie Groene Mug

 

Haarlem – Wethouder Rob van Doorn heeft dinsdagmiddag in de Refter van het stadhuis de foto-expositie over de Groene Mug geopend. De levensgrote mug zoemt sinds mei 2009 rond op festivals en bij belangrijke evenementen in de stad. Hij prikkelt mensen tot nadenken over energiebesparing. Ruim 2400 foto’s zijn er gemaakt. In de Refter is van 1 maart /m 22 april een foto-expositie van de mooiste Groene Mug-foto’s.

De Groene Mug
Het klimaat verandert. Gelukkig kunnen we er wat aan doen. Haarlem wil in 2030 een klimaatneutrale stad zijn. Doet u mee? Isoleer uw huis, draai spaarlampen in, pak de fiets…Kijk op www.degroenemug.nl: Haarlemmers kunnen daar terecht voor vragen, wensen en oriëntatie op energiebesparing. Op dit duurzame platform staan inspirerende Haarlemse initiatieven en slimme tips om energie én geld te besparen.