Zoektocht met politiehelikopter naar vermiste man(62) in Aerdenhout/Zandvoort

 

Aerdenhout – De politie is zondagavond een zoektocht gestart naar een 62-jarige man. Bij de zoektocht werd onder andere gebruik gemaakt van een politiehelikopter. De helikopter en diverse politie-eenheden op de weg hebben een groot gedeelte van Aerdenhout, Zandvoort en een deel van Heemstede afgezocht.

De 62-jarige man zou zich in de omgeving van de Teding van Berkhoutlaan in Aerdenhout voor het laatst gezien zijn. De man is slecht ter been en verplaatst zich met een rollator. Verder heeft de man dringend behoefte aan insuline.

Na ruim drie kwartier speurwerk vanuit de lucht keerde de politiehelikopter weer terug. Politie-eenheden op straat hebben nog diverse rondjes in de buurt gereden, maar rond middernacht was de man nog niet gevonden.

De politie verzoekt mensen die de 62-jarige man, mogelijk met rollator, zien lopen direct het alarmnummer 112 te bellen.