Brandweermannen halen fietsje uit draaideur van flat in Schalkwijk

 

Haarlem – Vrijdagavond even na zes uur werd de brandweer uit Schalkwijk opgeroepen om hulp te verlenen op de Laan van Angers. Een kinderfietsje was helemaal vast komen te zitten in een draaideur van een flat.

Brandweerlieden kwamen ter plekke om het fietsje tussen de deur uit te halen. In eerste instantie leek het erop dat dit met behulp van gereedschap gedaan moest worden, maar de brandweermannen vonden een betere oplossing.

Door het omdraaien van het stuurtje kon het fietsje met kleine moeite weer er tussenuit gehaald worden. Het meisje, van wie de fiets was, was weer helemaal blij en nadat de sirene van de brandweerauto nog even werd aangedaan voor de toegestroomde jeugd konden de brandweerlieden weer terugkeren richting de kazerne.