Auto slaat over de kop en belandt in de berm langs de Zeeweg in Overveen

 

Overveen – Een automobilist is zondagavond gewond geraakt bij eenzijdig ongeval op de Zeeweg. De bestuurder reed rond negen uur vanuit Zandvoort over de Zeeweg in de richting van Overveen. Op een gegeven moment ging het door nog onbekende oorzaak mis, en kwam de bestuurder in de berm terecht.

De auto vloog vervolgens over de middenberm heen en rolde twee keer over de kop om vervolgens ondersteboven in de berm aan de andere kant van de rijbaan tot stilstand te komen.

De bestuurder is door ambulancepersoneel verzorgd, en later per ambulance met mogelijk nekletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De Zeeweg in de richting van Zandvoort is door de politie enige tijd afgezet, rond kwart voor tien werd een van de twee rijbanen weer vrijgegeven voor het verkeer.

Een bergingsauto heeft de zwaar beschadigde auto later op de avond opgehaald.