Automobilist ramt auto’s en belandt in de sloot Bennebroek

 

Bennebroek – Het verplaatsen van een auto liep donderdagavond iets anders af dan de bedoeling was. Een oudere man wilde op de Narcissenlaan even een auto verplaatsen en trapte bij het inparkeren per ongeluk op het verkeerde pedaal.

De auto schoot hierdoor naar achteren tegen andere auto’s aan en de man belandde uiteindelijk met de auto in de sloot. De hulpdiensten rukten direct uit om hulp te verlenen. De man was bij aankomst van de hulpdiensten al door omstanders uit de auto gehaald. Ambulancebroeders hebben de man eerste hulp verleend is en is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Drie andere geparkeerde auto’s raakte door de klap beschadigd waarvan er twee later op de avond door een bergingsauto zijn weggesleept. De auto in de sloot is met een kraan uit de sloot gehaald en vervolgens ook meegenomen door een bergingsauto.

Het rijbewijs van de 85-jarige man is door de politie ingevorderd. Niemand raakte verder gewond.