Bestuurder vliegt uit de bocht op Westelijke Randweg in Haarlem

 

Haarlem – Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag op de Westelijke Randweg uit de bocht gevlogen. De jongeman reed rond twee uur in de richting van Heemstede toen het bij de bocht voor de kruising met de Leidsevaart mis ging.

Aan de sporen te zien nam de jongeman de bocht iets te krap en raakte daardoor met zijn linker wielen de stoeprand in de berm. De jongen verloor hierna de macht over het stuur en knalde met de auto tegen vangrail aan. De bestuurder wist zijn auto nog op de Leidsevaart stil te zetten om rijbaan voor het overige verkeer vrij te houden.

Bij ongeval raakte niemand gewond, de bestuurder kwam er met de schrik van af. De auto is door een bergingsauto opgehaald, welke snel ter plekke was omdat op nog geen 100 meter verder een ander ongeval was gebeurd.

Politieagenten hebben vervolgens de schade aan de vangrail bekeken en de provincie ingeschakeld om het wegdek schoon te maken.