Bouwkeet en auto lopen schade op door in brand gestoken ECO Toilet

 

Haarlem – Op een parkeerterrein aan de Engelenburg is zondag aan het einde van de avond een ECO Toilet tot de grond aan toe afgebrand. Door de hitte van de brand werd ook een naastgelegen bouwkeet en personenauto aangestraald.

Bij aankomst van de brandweer viel er weinig meer te redden aan het toilet. De brandweerlieden zijn direct begonnen met het blussen van de brand om verdere schade aan de geparkeerde personenauto te voorkomen. De naastgelegen bouwkeet liep ook flink wat schade op door de brand. Omdat het isolatiemateriaal in de bouwkeet ook had vlam gevat moest een gedeelte worden gesloopt om het vuur goed te kunnen bestrijden.

Met een warmtebeeldcamera is gecontroleerd of het vuur daadwerkelijk uit was. Politieagenten hebben gegevens van de auto en de bouwkeet opgenomen, en zullen beide eigenaren ervan op de hoogte stellen.