Bromfietser onderuit na botsing met trekkabel tussen twee auto’s

 

Haarlem – Twee personen zijn donderdag aan het einde van de middag licht gewond geraakt. De twee reden met de bromfiets op de Raamvest in de richting van de stadsschouwburg. Bij het passeren van de Gedempte Raamgracht ging het echter mis.

Op dat zelfde moment reden twee auto’s de zijstraat uit, waarvan de achterste auto werd voortgetrokken met een trekkabel. Op het moment dat de voorste auto op de weg stond wilde de bromfietser de auto’s passeren maar zag daarbij de trekkabel over het hoofd.

De twee personen op de bromfiets kwamen ten val. Een ambulance kwam ter plekke om de twee aan hun verwondingen te controleren. Beide personen kwamen er met de schrik en wat schaafwonden van af.

De politie heeft het overige verkeer tijdelijk omgeleid en de betrokken geholpen met de afhandeling van het schadeformulier.