Flinke file door kettingbotsing op A200 bij Rottepolderplein

 

Haarlem – Even voor het Rottepolderplein zijn maandag aan het einde van de middag drie voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Bij de kettingbotsing, welke omstreeks half zes plaats vond, waren twee auto’s en een vrachtwagen betrokken.

De politie, ambulance en brandweer gingen met spoed die kant op om hulp te verlenen ontstond rond half zes op de A200.

Ondanks de harde klap raakte er, wonder boven wonder, niemand gewond. De inzittenden van de voertuigen zijn door het ambulancepersoneel gecontroleerd, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

Door het ongeval ontstond er een flinke file op de A200 vanuit Haarlem. Om even over zes uur was de weg weer vrijgegeven en kwam het verkeer langzaam weer op gang. Een bergingsauto heeft een van de auto’s weggesleept, de andere twee voertuigen konden op eigen kracht verder rijden.