Voorrangsfout leidt tot flinke botsing op kruising Randweg / Wagenweg Haarlem

 

Haarlem – Op de kruising van de Westelijke Randweg en de Wagenweg zijn zaterdagnacht twee auto’s hard met elkaar in botsing gekomen. Rond half twee reed een 23-jarige Duitse automobilist over de Randweg en wilde aan het einde linksaf de Wagenweg op. Op dat zelfde moment kwam er over de Wagenweg een andere auto rijden, welke door de Duitse bestuurder over het hoofd werd gezien.

Een flinke aanrijding was het gevolg. Wonder boven wonder raakte geen van alle betrokkenen gewond. De twee auto’s liepen echter wel flinke schade op. De politie heeft het overige verkeer een alternatieve route gewezen.

De twee beschadigde auto’s zijn door een bergingsauto opgehaald, waarna de kruising weer kon worden vrijgegeven voor het verkeer.