Auto komt op zn zijkant tot stilkant na botsing met lantaarnpaal in Hoofddorp

 

Hoofddorp – Een auto is zondag aan het einde van de avond bij een verkeersongeval op z’n zijkant tot stilstand gekomen. Rond half twaalf reed de jongeman uit zuidelijke richting over de Waddenweg toen hij een bocht over het hoofd zag.

De jongen knalde met zijn auto tegen een lantaarnpaal en kwam met z’n auto op z’n kant tot stilstand. De lantaarnpaal was geheel uit de grond gereden en lag enkele meters verder. Enkele brandweervoertuigen, ambulances en politie-eenheden gingen met spoed die kant op om hulp te verlenen.

Wonder boven wonder raakte de bestuurder niet gewond en kwam er met de schrik van af. De brandweer heeft de situatie rondom de auto en lantaarnpaal veilig gesteld waarna ook zij weer richting de kazerne konden. Een bergingsauto heeft de zwaar beschadigde auto weggesleept.