Automobilist gewond na voorrangsfout op Hoofdweg in Nieuw-Vennep

 

Nieuw-Vennep – Twee auto’s zijn woensdag aan de einde van de avond in Nieuw-Vennep met elkaar in botsing gekomen. Om even voor half twaalf naderden beiden auto’s de kruising Hoofdweg met de Venneperweg. Een van de automobilisten gaf de andere auto geen voorrang wat leidde tot een flinke botsing.

Omdat er in eerste instantie mogelijk sprake van beknelling zou zijn werd ook de brandweer met spoed richting de Hoofdweg gestuurd. Bij aankomst van de hulpdiensten waren beide bestuurders al uit hun voertuigen gekomen.

Een van de bestuurders raakte door de harde klap gewond en is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg. De andere bestuurder kwam met de schrik vrij.

De brandweer heeft beide voertuigen veilig gesteld. Een bergingsauto heeft de twee auto’s later op de avond weggesleept.