Motorrijder gewond na val op Vijfhuizerdijk in Vijfhuizen

 

Vijfhuizen – Een 49-jarige motorrijder is zaterdagmiddag op de Vijfhuizerdijk gewond geraakt na een val met zijn motor. De man reed rond vier uur vanuit Vijfhuizen in noordelijke richting toen het even voor het viaduct met de Schipholweg mis ging.

Door nog onbekende oorzaak ging de motorrijder onderuit en schoof daarbij enkele meters door. De motor van de man kwam nog eens tien meter verderop tot stilstand. Omstanders belden direct de hulpdiensten en verleende de man eerste hulp.

Twee ambulances en een politiewagen kwamen ter plekke om de man eerste hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben de man op straat aan zijn verwondingen behandeld en voor verdere zorg meegenomen naar het Spaarne ziekenhuis. De Vijfhuizerdijk was tijdens het ongeval tijdelijk afgesloten voor het verkeer.