Overvaller ontkomt na overval op Total tankstation aan Lange Herenvest in Haarlem

 

Haarlem – Het tankstation aan de Lange Herenvest is donderdag aan het begin van de avond overvallen. Een tot nu toe nog onbekende man kwam het tankstation binnenlopen en bedreigde het aanwezige personeel. De overvaller vluchtte vervolgens met onbekende buit. De politie is direct een onderzoek gestart en is in de omgeving opzoek gegaan naar de overvaller.

Voor zo ver bekend is de overvaller nog niet gevonden.

De technische Recherche is een sporenonderzoek gestart. Bij de overval is niemand gewond geraakt.

Update 11:00 uur:
De politie laat weten dat de aanwezige medewerker tijdens de overval, welke omstreeks 18:00 uur plaats vond, met een wapen is bedreigd. De politie is nog opzoek naar mensen die getuige zijn geweest van de overval. Ook mensen die in de dagen voor de overval achteraf gezien verdachte omstandigheden of personen hebben gezien, worden verzocht zich te melden via 0900-8844. U kunt vragen naar het Overvallenteam. Direct na de overval is een buurtonderzoek verricht in de buurt.

Er is een summier signalement bekend van de overvaller, deze was in het zwart gekleed en droeg ten tijde van de overval een zwarte helm.