Persoon lichtgewond bij botsing op Zeeweg in Overveen

 

Overveen – Twee automobilisten zijn zaterdagavond met elkaar in botsing gekomen op de Zeeweg. Rond kwart over zes wilde een van de automobilisten camping Bloemendaal verlaten. Tijdens het opdraaien richting de Zeeweg zag de automobiliste echter een aankomende auto over het hoofd. Ondanks een uitwijkpoging konden de twee auto’s elkaar niet meer ontwijken en was een aanrijding het gevolg.

Twee ambulances en een motorambulance en enkele politievoertuigen gingen met spoed die kant op om hulp te verlenen. Een van de bestuurders had last van haar nek en is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De inzittenden van de andere auto kwamen er met de schrik van af.

Een bergingsauto heeft de twee beschadigde auto’s later opgehaald. Het verkeer in de richting van Zandvoort ondervond weinig hinder van het ongeval en kon via de rechter rijbaan het ongeval passeren.