Traumahelikopter trekt veel bekijks na inzet in Hillegom

 

Hillegom – De hulpdiensten zijn zondagavond groots uitgerukt naar de Monseigneur van Leeuwenlaan in Hillegom. Rond kwart over acht kwam de melding bij de hulpdiensten binnen dat een man onwel was geworden en een hartstilstand leek te hebben.

Diverse ambulances werden gealarmeerd, en daarnaast ook een traumahelikopter uit Rotterdam omdat de traumahelikopter van Amsterdam nog bezig was met een eerdere inzet in Hoofddorp. De hulpverleners zijn bij aankomst direct begonnen met het reanimeren van de man.

De traumahelikopter landde in op een grasveld in de omgeving, en trok veel bekijks door de buurtbewoners. De arts van de traumahelikopter heeft het ambulancepersoneel bijgestaan en de gewonde man aan zijn verwondingen verzorgd. Volgens omstanders zat het slachtoffer op een fiets en was daar van af gevallen.

Het gewonde slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg. Over de toestand van het slachtoffer is niets bekend. Bij het vertrek van de traumahelikopter stonden veel buurtbewoners met hun telefoon klaar om de vertrekkende helikopter op beeld vast te leggen.