Veel schade aan voertuigen bij ongeval op A. Hofmanweg in Waarderpolder Haarlem

 

Haarlem – Twee auto’s hebben zaterdag aan het begin van de avond flinke schade opgelopen bij een verkeersongeval op de A. Hofmanweg in de Haarlemse Waarderpolder. Rond kwart over zes reed een van de voertuigen in noordelijke richting over de A. Hofmanweg maar gaf geen voorrang aan een zijstraat van rechts.

Een flinke klapper was het gevolg waarbij beide auto’s forse schade opliepen. Omdat er mogelijk personen in het voertuig bekneld zouden zitten werd ook de brandweer opegroepen. Bij aankomst van de hulpdiensten waren alle betrokkenen al zelfstandig uit het voertuig gekomen.

De ambulancedienst heeft de inzittenden van beide voertuigen gecontrolleerd, maar niemand raakte dusdanig gewond dat een bezoek aan het ziekenhuis noodzakelijk was. Een bergingsauto heeft beide voertuigen weggesleept.