Veel schade bij ongeval op kruising Herenweg / Lanckhorstlaan in Heemstede

 

Heemstede – Twee auto’s zijn in de nacht van woensdag op donderdag met elkaar in botsing gekomen. Rond half een reden beide bestuurders vanuit Zandvoort over de Zandvoortselaan. De voorste automobilist wilde in eerste instantie de kruising rechtdoor oversteken maar bedacht zich op het laatste moment en sloeg toch links af.

De automobilist er achter had zich wel op het linker voorsorteervak voorgesorteerd en kon de andere automobilist welke op het laatste plots linksaf sloeg niet meer ontwijken. De voorste auto werd door de Golf aan de linker achterkant geraakt en kwam met een draai tot stilstand. De bestuurder van de Golf kon een verkeerspaal met veel geluk ontwijken waardoor er geen gewonden vielen.

De politie heeft het overige verkeer om het ongeval heen geleid en de twee bestuurders geholpen met het invullen van het schadeformulier. Een bergingsauto heeft de twee beschadigde auto’s weggesleept.